woensdag, februari 24, 2021

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie afzonderlijke plekken. De politie is blij met de vangst.

Aan de Gerrit Rietveldstraat vond een omwonende een vuurwapen in een papiercontainer van een woning. De politie werd gealarmeerd die het wapen in beslag nam en een 18-jarige Rotterdammer in de woning aanhield.

Later op de avond controleerden agenten een auto met drie dames op de Charloisse Lagedijk. In het voertuig vingen de dienders een glimp op van een vuurwapen, waarna zij een uitpraatprocedure (BTGV) met getrokken pistolen startten. De drie jongevrouwen, een 18-jarige Barendrechtse en een 16- en 17-jarige uit Den Haag, zijn aangehouden.

Achtervolging
In de vroege ochtenduurtjes zagen agenten op de Admiraliteitskade een auto rijden met vier personen. Deze sloegen op de vlucht voor de politie. Na een korte achtervolging gingen drie inzittenden er rennend vandoor.

Eén van hen, een 19-jarige Rotterdammer werd tijdens zijn vlucht aangehouden. Hij had een vuurwapen bij zich en werd aangehouden. Evenals de bestuurder, een evenoude Rotterdammer, die nog in de auto zit.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding met bestelbus Burgemeester Oudlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met bestelbus. Het ongeluk...

Brand in wasruimte zorgflat Sinclair Lewisplaats Rotterdam

0
Rotterdam - In een ouderenflat aan de Sinclair Lewisplaats heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed...

Kindje zwaargewond na aanrijding met auto N474 Krimpenerbosweg Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen aan den IJssel - Een kindje op een fiets is woensdagmiddag op de Krimpenerbosweg...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg