maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie afzonderlijke plekken. De politie is blij met de vangst.

Aan de Gerrit Rietveldstraat vond een omwonende een vuurwapen in een papiercontainer van een woning. De politie werd gealarmeerd die het wapen in beslag nam en een 18-jarige Rotterdammer in de woning aanhield.

Later op de avond controleerden agenten een auto met drie dames op de Charloisse Lagedijk. In het voertuig vingen de dienders een glimp op van een vuurwapen, waarna zij een uitpraatprocedure (BTGV) met getrokken pistolen startten. De drie jongevrouwen, een 18-jarige Barendrechtse en een 16- en 17-jarige uit Den Haag, zijn aangehouden.

Achtervolging
In de vroege ochtenduurtjes zagen agenten op de Admiraliteitskade een auto rijden met vier personen. Deze sloegen op de vlucht voor de politie. Na een korte achtervolging gingen drie inzittenden er rennend vandoor.

Eén van hen, een 19-jarige Rotterdammer werd tijdens zijn vlucht aangehouden. Hij had een vuurwapen bij zich en werd aangehouden. Evenals de bestuurder, een evenoude Rotterdammer, die nog in de auto zit.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -