zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Verdachte branden Roer Capelle aan den IJssel bekent schuld

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De 35-jarige verdachte van de branden in Capelle aan den IJssel heeft vandaag bekend dat hij de branden aan het Roer in Capelle aan den IJssel heeft aangestoken. De was volgens de politie boos op de huurbaas omdat zijn huurcontract niet werd verlengd.

Er werden twee branden gesticht, één op 18 december toen stond er een trappenhuis met tapijt in de brand. Op 22 december ging de verdachte veel verder. Toen was er brand gesticht op de 1e verdieping. Een volledige kamer werd verwoest en een muur raakte ontzet. Toen moesten ook alle bewoners worden geëvacueerd en werden zij opgevangen in sporthal.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -