maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in Capelle aan den IJssel zijn een 47-jarige man en een 33-jarige vrouw goed weggekomen. De man had de deur open gedaan voor bekenden waarna er in zijn huiskamer bij een ruzie op hem werd geschoten.

De man kwam er uiteindelijk met een schampschot vanaf, de vrouw raakte niet gewond. De daders twee lichtgetinten mannen gingen er mogelijk op een scooter vandoor. Agenten hebben de twee bewoners naar het bureau gebracht voor een verklaring.

De forensische opsporing heeft ter plekke sporen veiliggesteld. In de woning stonden drie pionnen, of dit ook kogelhulzen zijn geweest is niet bekend.

Signalement
De eerste verdachte droeg een lichte kaki of grijze broek met een zwarte jas met felgekleurde binnenkant. Hij had een snor en een baardje. De tweede verdachte was geheel in het zwart gekleed en had op zijn linkerborst en linkerkant broek een merkteken.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -