Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in Capelle aan den IJssel zijn een 47-jarige man en een 33-jarige vrouw goed weggekomen. De man had de deur open gedaan voor bekenden waarna er in zijn huiskamer bij een ruzie op hem werd geschoten.

De man kwam er uiteindelijk met een schampschot vanaf, de vrouw raakte niet gewond. De daders twee lichtgetinten mannen gingen er mogelijk op een scooter vandoor. Agenten hebben de twee bewoners naar het bureau gebracht voor een verklaring.

- Advertisement -

De forensische opsporing heeft ter plekke sporen veiliggesteld. In de woning stonden drie pionnen, of dit ook kogelhulzen zijn geweest is niet bekend.

Signalement
De eerste verdachte droeg een lichte kaki of grijze broek met een zwarte jas met felgekleurde binnenkant. Hij had een snor en een baardje. De tweede verdachte was geheel in het zwart gekleed en had op zijn linkerborst en linkerkant broek een merkteken.

 

- Advertisement -

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....