Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter plaatse gekomen met de traumahelikopter om medische assistentie te bieden voor een onwel geworden persoon op de Fransezoom in Nieuwerkerk aan den IJssel. De helikopter landde op het stuk fietspad net achter de Fransezoom.

De landing betrok veel bekijks van buurtbewoners, wel bleef iedereen keurig op afstand. Moeders en papa’s maakten op afstand wat fotootjes. Het Mobiel Medisch Team keerde al snel weer terug waarna ze weer op weg gingen naar een nieuwe melding.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd