Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen a/d IJssel – Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een vechtpartij aan de Ambachtstraat in Krimpen aan den IJssel. Meerdere politie-eenheden gingen rond 21.30 uur naar de Ambachtstraat na een melding van een vechtpartij waar zeker 8 personen bij betrokken waren.

Bij aankomst van de politie had een deel van de betrokkenen zich al uit de voeten gemaakt. Drie personen werden staande gehouden en gecontroleerd. Terwijl de agenten met de betrokken partij in gesprek waren vond één persoon het nodig om een persfotograaf te belagen. Agenten wisten te voorkomen dat hij de fotograaf te pakken kreeg.

- Advertisement -

De man is uiteindelijk aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, op deze manier kon hij op het bureau weer tot rust komen. Agenten hebben van de persfotograaf en verklaring opgenomen en maken hiervan een mutatie. Geweld of bedreiging richting journalisten wordt niet getolereerd, de politie is hierover met de man in gesprek gegaan. Hij heeft verklaard in emotie te hebben gereageerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...