Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen a/d IJssel – Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een vechtpartij aan de Ambachtstraat in Krimpen aan den IJssel. Meerdere politie-eenheden gingen rond 21.30 uur naar de Ambachtstraat na een melding van een vechtpartij waar zeker 8 personen bij betrokken waren.

Bij aankomst van de politie had een deel van de betrokkenen zich al uit de voeten gemaakt. Drie personen werden staande gehouden en gecontroleerd. Terwijl de agenten met de betrokken partij in gesprek waren vond één persoon het nodig om een persfotograaf te belagen. Agenten wisten te voorkomen dat hij de fotograaf te pakken kreeg.

De man is uiteindelijk aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, op deze manier kon hij op het bureau weer tot rust komen. Agenten hebben van de persfotograaf en verklaring opgenomen en maken hiervan een mutatie. Geweld of bedreiging richting journalisten wordt niet getolereerd, de politie is hierover met de man in gesprek gegaan. Hij heeft verklaard in emotie te hebben gereageerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd