woensdag, september 22, 2021
11 C
Rotterdam
woensdag 22 september 2021

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den Ijssel – De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op de woning aan de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio waarschuwingen zijn voor de bewoners van het huis. De man van de woning zou eigenaar zijn van de bedrijven die afgelopen week in Rotterdam werden beschoten. De woning werd in de nacht van donderdag op vrijdag beschoten en de nacht erna eveneens.

De woning staat volgens buren al maanden leeg, dat melden zij aan het Algemeen Dagblad. Op de woning hangen een 6-tal beveiligingscamera’s die de omgeving in de gaten houden. De buurt vindt het een vreemd pand, jaren geleden viel de politie de woning al eens binnen. De vrouw van de woning reageerde toen dat er niet te snel geoordeeld moest worden.

De beschietingen zijn mogelijk een waarschuwing vanuit het criminele circuit. Een week eerder werd een restaurant aan de Nieuwe Binnenweg en een bedrijfspand aan de Abraham van Stolkweg beschoten. De politie onderzoekt het verband tussen beide incidenten. Of de beschietingen in Capelle er ook mee te maken hebben kan nog niet worden bevestigd.

Het AD meldt dat de Capellenaar in mei 2019 is beschoten op de Essenburgsingel in Rotterdam, hij raakte bij de moordaanslag gewond. Hij zou een schuld open hebben staan in het drugsmilieu. Zijn advocaat meldde dat het niet vaststaat dat het een aanslag op zijn leven was. De man zelf zou inmiddels al maanden ondergedoken zitten in het buitenland.

Related Articles

Gewonde na steekpartij op Oude Delft in Delft

0
Delft - Een man is na een ruzie op de Oude Delft in Delft gewond...

Man (20) uit Alphen aan den Rijn opgepakt voor fraude met vaccinatie QR codes

0
Alphen aan den Rijn - De politie heeft een 20-jarige man aangehouden als verdachte voor...

Vrouw overleden na ongeluk Bergerstraat Maastricht

0
Maastricht - Een vrouw is dinsdagmorgen om het leven gekomen door een verkeersongeval op de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Eindelijk weer een cruiseschip met passagiers in Rotterdam

Eindelijk weer een cruiseschip met passagiers in Rotterdam [...]

Rotterdammers genieten van mooi weer in het Park

Rotterdammers genieten van mooi weer in het Park [...]

Rotterdam houdt banenbeurs in het Sparta-stadion

Rotterdam houdt banenbeurs in het Sparta-stadion [...]

Rotterdamse hogescholen luiden noodklok om studentenkamers

Rotterdamse hogescholen luiden noodklok om studentenkamers [...]

Kunstproject met acteerlessen reist door IJsselmonde

Kunstproject met acteerlessen reist door IJsselmonde [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,067VolgersVolg