zaterdag, mei 8, 2021
16.3 C
Rotterdam
zaterdag 8 mei 2021

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den Ijssel – De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op de woning aan de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio waarschuwingen zijn voor de bewoners van het huis. De man van de woning zou eigenaar zijn van de bedrijven die afgelopen week in Rotterdam werden beschoten. De woning werd in de nacht van donderdag op vrijdag beschoten en de nacht erna eveneens.

De woning staat volgens buren al maanden leeg, dat melden zij aan het Algemeen Dagblad. Op de woning hangen een 6-tal beveiligingscamera’s die de omgeving in de gaten houden. De buurt vindt het een vreemd pand, jaren geleden viel de politie de woning al eens binnen. De vrouw van de woning reageerde toen dat er niet te snel geoordeeld moest worden.

De beschietingen zijn mogelijk een waarschuwing vanuit het criminele circuit. Een week eerder werd een restaurant aan de Nieuwe Binnenweg en een bedrijfspand aan de Abraham van Stolkweg beschoten. De politie onderzoekt het verband tussen beide incidenten. Of de beschietingen in Capelle er ook mee te maken hebben kan nog niet worden bevestigd.

Het AD meldt dat de Capellenaar in mei 2019 is beschoten op de Essenburgsingel in Rotterdam, hij raakte bij de moordaanslag gewond. Hij zou een schuld open hebben staan in het drugsmilieu. Zijn advocaat meldde dat het niet vaststaat dat het een aanslag op zijn leven was. De man zelf zou inmiddels al maanden ondergedoken zitten in het buitenland.

Related Articles

Magneetvissers vissen handgranaat op in Rotterdam

0
Rotterdam - Magneetvissers hebben zaterdagmiddag rond 15.30 uur een handgranaat opgevist in de Schie. De...

Amsterdammer (21) aangehouden voor serie explosies in Rotterdam

0
Rotterdam - Politieonderzoek leidde vrijdagvanavond naar een verdachte die in verband wordt gebracht met een...

Vrachtwagen kantelt op Reewegviaduct A15 Rotterdam

0
Rotterdam - Op het Reewegviaduct boven de A15 in Rotterdam is vrijdagavond rond 21.00 uur...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Vrachtwagen met container kantelt op A15 bij Charlois

Vrachtwagen met container kantelt op A15 bij Charlois [...]

Politie pakt Amsterdammer (21) voor explosies in Rotterdam

Politie pakt Amsterdammer (21) voor explosies in Rotterdam [...]

Weer een mooie dag voor terrassen in Witte de With

Weer een mooie dag voor terrassen in Witte de With [...]

Nieuwe Primark al even open, maar het blijft druk

Nieuwe Primark al even open, maar het blijft druk [...]

Ziekenhuizen kunnen zorg voor Songfestival niet garanderen

Ziekenhuizen kunnen zorg voor Songfestival niet garanderen [...]

Stay Connected

9,383FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg