vrijdag, februari 26, 2021

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den Ijssel – De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op de woning aan de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio waarschuwingen zijn voor de bewoners van het huis. De man van de woning zou eigenaar zijn van de bedrijven die afgelopen week in Rotterdam werden beschoten. De woning werd in de nacht van donderdag op vrijdag beschoten en de nacht erna eveneens.

De woning staat volgens buren al maanden leeg, dat melden zij aan het Algemeen Dagblad. Op de woning hangen een 6-tal beveiligingscamera’s die de omgeving in de gaten houden. De buurt vindt het een vreemd pand, jaren geleden viel de politie de woning al eens binnen. De vrouw van de woning reageerde toen dat er niet te snel geoordeeld moest worden.

De beschietingen zijn mogelijk een waarschuwing vanuit het criminele circuit. Een week eerder werd een restaurant aan de Nieuwe Binnenweg en een bedrijfspand aan de Abraham van Stolkweg beschoten. De politie onderzoekt het verband tussen beide incidenten. Of de beschietingen in Capelle er ook mee te maken hebben kan nog niet worden bevestigd.

Het AD meldt dat de Capellenaar in mei 2019 is beschoten op de Essenburgsingel in Rotterdam, hij raakte bij de moordaanslag gewond. Hij zou een schuld open hebben staan in het drugsmilieu. Zijn advocaat meldde dat het niet vaststaat dat het een aanslag op zijn leven was. De man zelf zou inmiddels al maanden ondergedoken zitten in het buitenland.

Related Articles

Bestuurder van bromfiets zwaargewond na aanrijding met auto Hopperweg Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - De opzittende van een scooter is donderdagavond omstreeks 20.45 uur zwaargewond geraakt bij...

Dode in auto Flakkeesestraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een auto aan de Flakkeesestraat in Rotterdam is donderdagavond een dode man...

Politievoertuig schept gehandicaptenvoertuig Laan op Zuid Rotterdam

0
Rotterdam - De bestuurder van een gehandicaptenvoertuig is donderdagmiddag gewond geraakt nadat deze werd aangereden...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg