dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

- advertentie -

Gouda – Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in een deel van de Korte Akkeren en Oosterwei. Een groep raddraaiers misdroegen zich en staken onder andere auto’s in brand.

© Remco Gerritsen

Op de Estafetteweg en op de Bachstraat werden twee bedrijfsauto’s in de brand gestoken. Op een andere plek werd nog een auto in brand gestoken en ook een papiercontainer moest het ontgelden. De brandweer kon niet voorkomen dat de voertuigen onherstelbaar beschadigden.

Ook gisterenavond was het onrustig in Gouda. Ook toen gingen er auto’s in vlammen op. De burgemeester noemt het misdadig dat jongeren zich niet kunnen gedragen. Wel gaf hij aan dat 73.000 Gouwenaars zich keurig aan de regels houden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -