Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig. Op social media gingen de gehele dag al oproepen in het rond om naar het Hobbemaplein te komen om te protesteren tegen de avondklok. De politie had dezelfde signalen opgevangen en was zichtbaar aanwezig.

© Sebastiaan Barel

Agenten stuurden mensen actief naar huis, maar toch vonden een aantal personen het nodig om over de schreef te gaan. Ze groepeerden zich en gingen op verschillende plekken in de wijk de confrontatie met de politie aan. Nadat er werd met stenen en vuurwerk werd gegooid richting agenten greep de Mobiele Eenheid in.

- Advertisement -

Rond 21.15 uur keerde de rust in de straten van de Schilderswijk weer terug. Hoeveel aanhoudingen er zijn verricht is nog niet bekend.

© Sebastiaan Barel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd