maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen brand uitgebroken. Op de eerste verdieping ontstond er brand en deze werd ontdekt door omstanders. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flink wat rookontwikkeling.

De brandweer is een geruime tijd bezig geweest met het blussen van de brand. Hierna moest het gehele pand nog worden geventileerd. Wat er in de brand heeft gestaan is niet bekend. De brandweer haalde een gasfles naar buiten die moest worden gekoeld. De schad in het pand is aanzienlijk.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -