Automobilist neemt vliegles op rotonde en mishandeld hulpverleners Vrijenburglaan Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Op de Vrijenburglaan in Barendrecht heeft vrijdagavond een bizar ongeval plaatsgevonden. Een automobilist miste een rotonde en ging in volle vaart eroverheen. Aan de andere kant van de rotonde van zeker 30 meter breed kwam de automobilist tot stilstand tegen een lantaarnpaal en reclamebord.

Op de rotonde had hij ondertussen alles meegenomen inclusief een boom. Het slachtoffer is tientallen meters verderop in een grasveld aangetroffen, vermoedelijk wilde deze wegglippen. Hij werd door de brandweer tussen het riet aan de andere kant van het water aangetroffen. De verwondingen van de man zijn niet bekend, wel had hij teveel gedronken en is door de politie onder controle gebracht. Een blaastest afnemen lukte niet en om het verder rustig te krijgen kreeg hij een kalmeringsmiddel.

Tijdens de verzorging mishandelde de man een ambulancebroeder door hard tegen zijn been te trappen en mishandelde ook een politieagent. De ambulancebroeder kon de ambulance niet meer besturen waardoor een agent in de ambulance is gestapt en naar het ziekenhuis is gereden.

De 47-jarige man uit Barendrecht ligt nog in het ziekenhuis en zal worden aangehouden zodra hij daar wordt ontslagen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd