Nieuwe verdachte aangehouden voor ontvoering en gewelddadige beroving Rotterdammer

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft naar aanleiding van een tip in opsporingsprogramma Bureau Rijnmond een 20-jarige verdachte aangehouden voor de ontvoering, mishandeling en beroving van een 22-jarige Rotterdammer.

In de nacht van 26 op 27 november 2020 kreeg het 22-jarige slachtoffer de schrik van zijn leven toen hij tegen zijn wil in werd meegenomen vanuit een woning in een Nieuwerkerk aan den IJssel naar een woning in Rotterdam Kralingen.

- Advertisement -

In de woning werd het slachtoffer bedreigd met een vuurwapen en mishandeld. Ook werden zijn telefoon, paspoort en portemonnee met daarin €250,- afgenomen.

Groep mannen betrokken
Volgens het toegetakelde slachtoffer waren er zo’n tien mannen bij betrokken. Een aantal van deze mannen, allemaal tussen 21 en 27 jaar uit de omgeving van Rotterdam, werden al eerder aangehouden, zij zitten allemaal nog vast.

Tip naar aanleiding van Bureau Rijnmond
In de uitzending van 21 januari besteedde Bureau Rijnmond aandacht aan deze heftige zaak. Hierin werd het signalement van de verdachte getoond. Naar aanleiding van deze uitzending kregen we een tip die leidde naar de 20-jarige verdachte uit Barendrecht.

De politie hield de man vanmiddag aan in een woning in Rotterdam. Hij is in verzekering gesteld en wordt maandag voorgeleid aan de rechter commissaris. Het onderzoek loopt door, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Informatie melden
Heeft u iets gehoord over of weet u meer van deze vrijheidsberoving? De politie komt graag met u in contact. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via de website of op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...