zondag, februari 28, 2021

Politie gaat beelden relschoppers Beijerlandselaan Rotterdam naar buiten brengen

De politie gaat zeer binnenkort de beelden naar buiten brengen van de Relschoppers op de Beijerlandselaan die nog niet zijn geïdentificeerd of aangehouden. Op honderden ingezonden beelden naar de politie zijn zeer veel verdachten zichtbaar. In de afgelopen week zijn er 188 aanhoudingen verricht. Dat aantal zal nog veel hoger worden.

Een politie woordvoerder van de Eenheid Rotterdam verteld dat de politie dankbaar is voor de massaal ingestuurde beelden van de rellen afgelopen zondag op de Beijerlandselaan. Een grote groep mensen ging de strijd aan met de politie en pleegden grove vernielingen en plunderingen van winkels. Agenten die ter plaatse waren moesten het bekopen met zware bakstenen die naar hen toe werden geworpen.

In Rotterdam staan vandaag de eerste twee verdachten al voor de rechter. De zitting is om half twee begonnen. Zij worden behandeld via het supersnelrecht, waarbij het bewijs al duidelijk en bewijsbaar is. Een verdachte wordt dan binnen 9 dagen veroordeeld.

Related Articles

Hulpdiensten uitgerukt voor melding schietpartij Burgemeester Jansenlaan Zwijndrecht

0
Zwijndrecht- De hulpdiensten zijn omstreeks 17.50 uur uitgerukt voor een melding van een schietpartij op...

Zeer grote brand woningen Amperestraat Den Haag

0
Den Haag - In een woning aan de Amperestraat in Den Haag is zondagmorgen een...

Politie vindt flinke hennepkwekerij in boerderij Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Tijdens de politieactie van zaterdagmiddag op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen heeft de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg