maandag, juni 27, 2022
17 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politie gaat beelden relschoppers Beijerlandselaan Rotterdam naar buiten brengen

- advertentie -

De politie gaat zeer binnenkort de beelden naar buiten brengen van de Relschoppers op de Beijerlandselaan die nog niet zijn geïdentificeerd of aangehouden. Op honderden ingezonden beelden naar de politie zijn zeer veel verdachten zichtbaar. In de afgelopen week zijn er 188 aanhoudingen verricht. Dat aantal zal nog veel hoger worden.

Een politie woordvoerder van de Eenheid Rotterdam verteld dat de politie dankbaar is voor de massaal ingestuurde beelden van de rellen afgelopen zondag op de Beijerlandselaan. Een grote groep mensen ging de strijd aan met de politie en pleegden grove vernielingen en plunderingen van winkels. Agenten die ter plaatse waren moesten het bekopen met zware bakstenen die naar hen toe werden geworpen.

In Rotterdam staan vandaag de eerste twee verdachten al voor de rechter. De zitting is om half twee begonnen. Zij worden behandeld via het supersnelrecht, waarbij het bewijs al duidelijk en bewijsbaar is. Een verdachte wordt dan binnen 9 dagen veroordeeld.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -