Pyromaan slaat hard toe in Gouda en vernielt vier auto’s op de Leemanslag

Date:

Share post:

Gouda – Voor de zoveelste nacht deze maand is het weer raak in een Gouda, rond 03.30 uur afgelopen nacht werd er op de Leemanslag in Gouda brand gesticht in een auto. Het vuur greep snel om zich geen al snel ontstond er een ware vlammenzee.

Bij aankomst van de brandweer stonden vier voertuigen in de brand, in één van de voertuigen zat nog een flinke lading goederen. Deze zijn door de brand zwaar beschadigd geraakt. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest met de bluswerkzaamheden.

In 2019 en 2020 was er ook sprake van meerdere autobranden in Gouda. In 2019 werden er zelfs vier tieners opgepakt als verdachten voor de brandstichtingen.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd