maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Wederom auto in brand Balsemietstraat Gouda

- advertentie -

Gouda – In de Balsemietstraat heeft vanavond een auto in de brand gestaan. De brand welke begonnen is in het interieur is vermoedelijk aangestoken. Een technische oorzaak kan nog niet helemaal worden uitgesloten.

De brandweer was gelukkig snel ter plaatse maar desondanks liep de auto zware schade op van binnen, deze is hierdoor vrijwel zeker totall-loss. Het is niet de eerste autobrand in Gouda, in de afgelopen week zijn er meer auto’s in brand gevlogen. Afgelopen nacht stonden er zelfs vier in brand.

© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -