woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Geluk bij een ongeluk, net niet te water met auto Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist heeft zaterdagavond ontzettend veel geluk gehad bij een éénzijdig ongeval op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel.  Hij kwam vanaf de Kanaalweg en raakte de macht over het stuur kwijt toen de auto aan de achterkant uitbrak. Door een strakke stuurcorrectie en hard remmen raakte de auto net niet te water.

De man kon het voertuig zonder kleerscheuren verlaten, agenten kwamen ondertussen langsgereden en hebben een takelwagen besteld. Deze heeft de auto weer op de weg gezet. De schade lijkt zeer beperkt te zijn en de man kon zelf zijn weg weer vervolgen. We hebben de man geadviseerd een staatslot te kopen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -