maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Gewonde nadat ruzie uitmondt in steekpartij Groothandelsmarkt Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een ruzie op de Groothandelsmarkt in Rotterdam Spaanse Polder is afgelopen nacht uitgemond in een steekpartij. Het incident vond plaats in een bedrijf en het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar.

Bij de ruzie werden er uiteindelijk klappen uitgedeeld en de verdachte stak uiteindelijk met een mes het slachtoffer in zijn. Het slachtoffer een 52-jarige Rotterdammer raakte gewond aan zijn arm en is naar het ziekenhuis gebracht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -