Politie houdt Barendrechter aan voor mishandeling, bedreiging en ontvoering

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft een 20-jarige man uit Barendrecht aangehouden die ervan wordt verdachte een 22-jarige Rotterdammer heeft bedreigd met een vuurwapen en mishandeld in een woning in Rotterdam Kralingen. Het slachtoffer werd onder dwang vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel naar de woning in Rotterdam gebracht

Het incident vond plaats in de nacht van 26 op 27 november. Nadat de man tegen zijn wil in was meegenomen naar de woning in Kralingen werd hij daar bedreigd met een vuurwapen en mishandeld. Hij werd uiteindelijk beroofd van zijn telefoon, paspoort en zijn portemonnee met daarin 250 euro.

Het slachtoffer verklaarde dat er tien man betrokken waren bij het incident. Een aantal van deze mannen tussen de 21 en 27 jaar allemaal uit de omgeving Rotterdam zijn al aangehouden en zitten nog vast. De man die vrijdag werd aangehouden werd door een uitzending van Bureau Rijnmond herkend waarop hij kon worden aangehouden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd