Aangehouden verdachte voor autobrand Balsemienstraat Gouda blijkt onschuldig

Date:

Deel bericht:

Gouda – De politie heeft vrijdagavond een 16-jarige verdachte aangehouden voor een autobrand op de Balsemienstraat rond 20.25 uur diezelfde avond. Getuigen hadden na de brand twee jongens weg zien lopen en hadden een duidelijk signalement doorgegeven. De auto raakte door de brand zwaar beschadigd.

De politie ging op zoek naar de jongens en kon één verdachte aanhouden. Of dit ook om de jongen gaat die wegvluchtte na de brand is nog niet bekend. Afgelopen week gingen meerdere auto’s in vlammen op. In één nacht gingen op dezelfde plek zelfs vier auto’s in vlammen op.

- Advertisement -

De burgemeester van Gouda heeft een noodverordening afgegeven voor gebieden in Gouda. De politie heeft dan de bevoegdheid om preventief te fouilleren.


Update: De politie laat weten dat na onderzoek is gebleken dat de 16-jarige jongen niet betrokken was bij de autobrand. De jongen is hierop heengezonden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....