maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politie roept “onderzoekers” brand Plaswijckpark te stoppen

- advertentie -

Rotterdam – De politie roept de mensen op om te stoppen met het “namen en shamen” van namen, adressen tot zelfs doodsbedreigingen aan het adres van eventuele verdachten van de brand in Plaswijckpark. De politie onderzoekt de brand in het theater die aangestoken blijkt te zijn. Woensdagavond  brandde het theater volledig af.

Veel regio genoten hebben een lange band met het park, want ja wie heeft er bijvoorbeeld geen rondje geskelterd in de verkeerstuin. Direct na de brand ging er een filmpje rond op social media. Daarop was te zien dat twee jongens een brand aanstaken, het ging om het pand van Plaswijckpark. Twee jongens van 14 en 15 jaar zitten inmiddels.

De politie is er niet gerust op, mensen gaan heel erg ver en verspreiden namen en adressen. Ook worden er doodsbedreigingen geuit en lijkt het erop dat men het recht in eigen hand wil nemen. De politie waarschuwt de “onderzoekers” om ermee te stoppen. De politie houdt de berichten in de gaten, als er daadwerkelijk strafbare feiten worden gepleegd kan je worden aangehouden. Wil je het park als trouwe fan, schenk dan een notitie en laat het zoeken en het veroordelen van verdachten over aan rechters en de politie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -