Politie roept “onderzoekers” brand Plaswijckpark te stoppen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie roept de mensen op om te stoppen met het “namen en shamen” van namen, adressen tot zelfs doodsbedreigingen aan het adres van eventuele verdachten van de brand in Plaswijckpark. De politie onderzoekt de brand in het theater die aangestoken blijkt te zijn. Woensdagavond  brandde het theater volledig af.

Veel regio genoten hebben een lange band met het park, want ja wie heeft er bijvoorbeeld geen rondje geskelterd in de verkeerstuin. Direct na de brand ging er een filmpje rond op social media. Daarop was te zien dat twee jongens een brand aanstaken, het ging om het pand van Plaswijckpark. Twee jongens van 14 en 15 jaar zitten inmiddels.

- Advertisement -

De politie is er niet gerust op, mensen gaan heel erg ver en verspreiden namen en adressen. Ook worden er doodsbedreigingen geuit en lijkt het erop dat men het recht in eigen hand wil nemen. De politie waarschuwt de “onderzoekers” om ermee te stoppen. De politie houdt de berichten in de gaten, als er daadwerkelijk strafbare feiten worden gepleegd kan je worden aangehouden. Wil je het park als trouwe fan, schenk dan een notitie en laat het zoeken en het veroordelen van verdachten over aan rechters en de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....