donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Man (30) overleden en vrouw (35) zwaargewond na ernstig ongeluk in Bergen

- advertentie -

Bergen – Bij een zeer ernstig verkeersongeval in het Noord Hollandse Bergen is maandagmiddag een 30-jarige man uit Maassluis om het leven gekomen en zijn 35-jarige vrouw zwaargewond geraakt. Op de N9 ontstond er op maandagmiddag rond 14.00 uur een aanrijding met een vrachtwagen. Door de klap die ontstond overleed de man ter plekke. De vrachtauto zou op de verkeerde weghelft terecht zijn gekomen.

Zijn vrouw is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de man als de vrouw zijn werkzaam bij de politie. De man werkte bij de Eenheid Den Haag. Voor zover bekend gebeurde het ongeval in privétijd. De bestuurder van de vrachtwagen is diezelfde dag nog aangehouden, hij wordt gezien als verdachte.

Collega’s van de slachtoffers in het hele land delen een rouwbericht en duimen voor het vrouwelijke slachtoffer dat zij er weer bovenop komt.

Inzamelingsactie
Collega’s van de slachtoffers zijn inmiddels een inzamelingsactie gestart op Get Funded. Het geld is bedoeld voor de vrouw en dochtertjes. Inmiddels is er al in drie uur een kleine €35.000 opgehaald.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -