Uitslaande brand in flatwoning Maassluis snel onder controle

Date:

Share post:

- Advertisement -

Maassluis – Woensdagmiddag 3 februari is even na 15.00 uur brand ontstaan in een flatwoning aan de Peter van Anrooylaan in Maassluis. Gelukkig raakte er niemand gewond.

De brand woedde in een bewoning op de begane grond en was uitslaand. Ook was er sprake van forse rookontwikkeling. De brandweer schaalde door de hevigheid op naar het sein ‘Middelbrand’. Het vuur was snel onder controle, maar de schade is groot.

Omliggende woningen zijn eveneens ontruimd geweest. De bewoners worden opgevangen tot de brandweer het sein veilig geeft. Meerdere mensen zijn gecontroleerd door het aanwezige ambulancepersoneel, maar gelukkig is er niemand gewond geraakt.

De oorzaak van de brand is onbekend en wordt onderzocht.

- Advertisement -

Gerelateerd