Drie verdachten aangehouden na mishandeling en beroving in Poortugaal

Date:

Share post:

- Advertisement -

Poortugaal – Woensdag 3 februari heeft de politie drie verdachten aangehouden naar aanleiding van een mishandeling en beroving in Poortugaal.

Getuigen belden rond 17.00 uur het alarmnummer omdat zij een vechtpartij zagen op de Gaspeldoorn. Na afloop reed een auto met meerdere betrokkenen weg.

Agenten die op de melding afkwamen, troffen het slachtoffer aan. Die vertelde de agenten te zijn geslagen en beroofd door vier mannen die in de staandegehouden auto zijn weggereden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht om nagekeken te worden. Hij mocht na het onderzoek naar huis.

Op de Vogelkers zagen agenten de auto op hoge snelheid aan komen rijden. Agenten lieten de auto stoppen, waarop twee inzittenden het op een lopen zetten. Eén van hen kon worden aangehouden. In de auto zaten nog twee personen die zijn aangehouden.

De aangehouden verdachten, een 21-jarige Rotterdammer, een 26-jarige Rotterdammer en een 28-jarige man uit Rhoon, zijn overgebracht naar het politiebureau. Naar de vierde verdachte wordt onderzoek gedaan.

Getuigenoproep
Heeft u woensdagavond rond 17.00 uur op de Vogelkers of in de omgeving daarvan een man zien rennen? Heeft u informatie die bruikbaar kan zijn voor het politieonderzoek? Bel dan naar 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Zuid-West. U kunt ook anoniem bellen met 0800-7000 of tips achterlaten op de website van Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -

Gerelateerd