woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Vrouw (48) overleden na mogelijk misdrijf in woning Mijnsherenlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag een familielid aangehouden nadat er diezelfde middag een melding was binnengekomen van een zwaargewonde vrouw in een woning aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam. Ambulancemedewerkers brachten de 48-jarige vrouw in kritieke toestand naar het ziekenhuis. Daar overleed zij alsnog aan haar verwondingen.

Omdat een misdrijf niet kan worden uitgesloten heeft de politie een familielid aangehouden. Deze man was aanwezig in de woning ten tijde van het incident. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn inmiddels een onderzoek gestart. Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -