Gedupeerde ouders toeslagenaffaire ontvangen op Catshuis

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – Zaterdagmiddag 6 februari is een groep gedupeerden van de kindertoeslagenaffaire gearriveerd op het Catshuis om te praten met verschillende leden van het demissionaire kabinet.

Half januari kreeg de groep de uitnodiging na een open brief in Trouw, geschreven door een van de slachtoffers. Een groep van enkele tientallen verzamelden voor de ingang van het Catshuis met borden als “Wij willen goed geholpen worden” en “Wij gaan door”.

Even later kwamen Mark Rutte, Wobke Hoekstra en Alexandra van Huffelen aanlopen. Ze namen de tijd om de aanwezige ouders en pers te woord te staan. Hierna gingen zij samen met de uitgenodigde acht gedupeerden naar het Catshuis.

In het gesprek zal worden gepraat over de nog te nemen stappen. Zo willen de ouders dat ze niet langer bestempeld zijn als fraudeur in de overheidssystemen. Ook willen ze dat er haast wordt gemaakt met de compensatie en dat stappen worden genomen tegen de Belastingdienst.

- Advertisement -

Gerelateerd