dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Vergeten pannetje zorgt voor flink wat rookontwikkeling in woning Laan van Magisch Realisme Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vergeten pannetje heeft zaterdagmiddag voor flink wat overlast gezorgd in een woning aan de Laan van Magisch Realisme in Rotterdam-Nesselande. De bewoners waren vermoedelijk niet thuis en het pannetje was flink gaan pruttelen. De vlam sloeg in de pan en er ontstond flink wat rook in de woning.

De bewoners hebben hun hondje naar buiten gehaald, een dierenambulance is ter plaatse gevraagd om het beestje na te kijken. Hoe groot de schade is, is nog onbekend. De brandweer had het pannetje snel geblust. De woning is geventileerd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -