donderdag, januari 20, 2022
5.9 C
Rotterdam
donderdag 20 januari 2022

Ga maandagmorgen niet de weg op, scholen zijn vrijwel allemaal gesloten

- advertentie -

Rijkswaterstaat en het KNMI adviseren om aankomende maandag vooral thuis te blijven. In de aankomende nacht gaat het mogelijk wederom sneeuwen en zal het wegdek goed moeten worden schoongemaakt. Af en aan rijden strooiwagens de rijkswegen en de doorgaande wegen af om ze sneeuwvrij te maken.

Autobergers hebben het superdruk gehad vandaag. Roos Autoberging reed met alle wagens in dienst van de ene pechvogel naar de andere. Auto’s van de weg, auto’s die geprobeerd hadden om via de meest rare manieren toch door de sneeuw te ploeteren en vooral heel dichtgevroren deuren en auto’s waarvan de accu de geest heeft gegeven.

© Foto : Roos Autoberging

Het KNMI heeft vanaf middernacht Code Oranje opgegeven. Dat is minder zwaar dan Code Rood maar het blijft oppassen geblazen. De weg wordt vanavond en vannacht niet goed ingereden waardoor het zout minder goed pakt. Hierdoor kan het sommige stukken verraderlijk glad zijn.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -