zondag, februari 28, 2021

Ga maandagmorgen niet de weg op, scholen zijn vrijwel allemaal gesloten

Rijkswaterstaat en het KNMI adviseren om aankomende maandag vooral thuis te blijven. In de aankomende nacht gaat het mogelijk wederom sneeuwen en zal het wegdek goed moeten worden schoongemaakt. Af en aan rijden strooiwagens de rijkswegen en de doorgaande wegen af om ze sneeuwvrij te maken.

Autobergers hebben het superdruk gehad vandaag. Roos Autoberging reed met alle wagens in dienst van de ene pechvogel naar de andere. Auto’s van de weg, auto’s die geprobeerd hadden om via de meest rare manieren toch door de sneeuw te ploeteren en vooral heel dichtgevroren deuren en auto’s waarvan de accu de geest heeft gegeven.

© Foto : Roos Autoberging

Het KNMI heeft vanaf middernacht Code Oranje opgegeven. Dat is minder zwaar dan Code Rood maar het blijft oppassen geblazen. De weg wordt vanavond en vannacht niet goed ingereden waardoor het zout minder goed pakt. Hierdoor kan het sommige stukken verraderlijk glad zijn.

Related Articles

Zeer grote brand woningen Amperestraat Den Haag

0
Den Haag - In een woning aan de Amperestraat in Den Haag is zondagmorgen een...

Politie vindt flinke hennepkwekerij in boerderij Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Tijdens de politieactie van zaterdagmiddag op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen heeft de...

Taxi te water, bestuurder gevlucht Plaswijckweg Gouda (video)

0
Gouda - Op de Plaswijckweg ter hoogte van de Bouwlust in Gouda is omstreeks 05.00...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg