dinsdag, december 7, 2021
4.6 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Machinist naar ziekenhuis na rookontwikkeling door vastgelopen remmen metro Dijkzicht Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een incident met een metro op ondergrondse station Dijkzicht is maandagavond de machinist gewond geraakt door rookinhalatie. Door een nog onbekende oorzaak blokkeerden de remmen van het metrostel en ontstond er veel rookontwikkeling. Direct werd de ontruiming gestart van het betreffende metrostation en nog twee andere.

De rookontwikkeling was korte tijd fors, drie personen hebben uiteindelijk rook ingeademd. De machinist hoefde als enige naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het met hem gaat. Vanwege het incident lag al het metroverkeer gedurende het incident plat. De RET heeft het metrostel weggehaald.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -