donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie onderzoekt schietpartij Schipperstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagavond een 28-jarige man op de Hudsonstraat aangehouden nadat hij eerder rond 17.30 uur een schot loste naar vermoedelijk een andere auto, instapte in zijn eigen auto en weer wegreed.

De politie was snel ter plaatse en startte een onderzoek in. Ter plaatse werd een huls gevonden, de politie sprak met getuigen en ging op zoek naar de man. Niet veel later werd Rotterdammer op basis van de beschrijving van de auto aangehouden. De politie verzoekt om mensen die nog niet met hen heeft gesproken contact op te nemen.

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -