zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Tiener gewond na steekpartij Wijngaarde Hendrik-Ido-Ambacht

- advertentie -

Hendrik-Ido-Ambacht – Bij een ruzie tussen een groepje minderjarige jongens is is rond 16.45 een jongen gewond geraakt. De jongens kregen bij de Sophiapromenade ruzie waarop er op de Druivengaarde één van de jongens werd gestoken.

De politie heeft een minderjarige jongen aangehouden als verdachte voor de steekpartij. Met de andere betrokken jongens is gesproken. De recherche zal nader onderzoek gaan doen wat ieders rol is geweest. De gewonde jongen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar maakt het naar omstandigheden inmiddels weer goed.

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -