donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Intratuin in Lisse verloren door brand; twee brandweerlieden gewond

- advertentie -

Lisse – Op het dak van de Intratuin aan de Heerweg is maandagmiddag omstreeks 12.30 uur brand ontstaan. De brand grijpt snel om zich heen en is inmiddels uitslaand. De brandweer is met tientallen eenheden uitgerukt om de brand te bestrijden.

De brand zou zijn ontstaan tijdens werkzaamheden aan het dak. De medewerkers konden op tijd wegkomen, maar het pand moet als verloren worden beschouwd. De hulpdiensten schaalden op naar Zeer Grote Brand en GRIP-1, en er werd vanwege de rookontwikkeling een NL-alert verstuurd.

Brandweerlieden gewond
Bij de brand waren diverse explosies te horen van vermoedelijke gasflessen. Bij de bestrijding van de brand werden twee brandweermensen geraakt door rondvliegende brokstukken. Beide zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling en maken het naar omstandigheden goed, aldus de woordvoerder.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -