vrijdag, februari 26, 2021

Politie houdt 12-jarige jongen aan voor rellen in Rotterdam Zuid

Rotterdam – De politie heeft een 12-jarige en 19-jarige Rotterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij de ongeregeldheden op 25 januari in Rotterdam. De minderjarige jongen wordt verdacht van het omduwen van een container op de Groene Hilledijk.

De 19-jarige Rotterdammer werd opnieuw aangehouden. Hij was op 25 januari al op heterdaad aangehouden voor overtreding van de avondklok en noodverordening. In het verdere onderzoek kwam hij als verdachte ook in beeld bij onder andere de vernielingen van het Kruidvat en bij de plunderingen in supermarkt Dirk.

De politie houdt nog steeds elke week meerdere verdachten aan, ook zijn er al meerdere foto’s gedeeld op de website van de politie en in Opsporing Verzocht. De rellen hebben een enorme impact gehad op omwonenden en ondernemers. Er is ontzettend veel schade gemaakt. De politie en het OM doen er alles aan om de verantwoordelijken aan te houden. De schade zal volledig worden vergoed en wordt verhaald op de verdachten. Om dit te kunnen doen worden er onder andere persoonlijke bezittingen in beslag genomen.

 

Related Articles

Bestuurder van bromfiets zwaargewond na aanrijding met auto Hopperweg Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - De opzittende van een scooter is donderdagavond omstreeks 20.45 uur zwaargewond geraakt bij...

Dode in auto Flakkeesestraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een auto aan de Flakkeesestraat in Rotterdam is donderdagavond een dode man...

Politievoertuig schept gehandicaptenvoertuig Laan op Zuid Rotterdam

0
Rotterdam - De bestuurder van een gehandicaptenvoertuig is donderdagmiddag gewond geraakt nadat deze werd aangereden...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg