Politie houdt 12-jarige jongen aan voor rellen in Rotterdam Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 12-jarige en 19-jarige Rotterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij de ongeregeldheden op 25 januari in Rotterdam. De minderjarige jongen wordt verdacht van het omduwen van een container op de Groene Hilledijk.

De 19-jarige Rotterdammer werd opnieuw aangehouden. Hij was op 25 januari al op heterdaad aangehouden voor overtreding van de avondklok en noodverordening. In het verdere onderzoek kwam hij als verdachte ook in beeld bij onder andere de vernielingen van het Kruidvat en bij de plunderingen in supermarkt Dirk.

- Advertisement -

De politie houdt nog steeds elke week meerdere verdachten aan, ook zijn er al meerdere foto’s gedeeld op de website van de politie en in Opsporing Verzocht. De rellen hebben een enorme impact gehad op omwonenden en ondernemers. Er is ontzettend veel schade gemaakt. De politie en het OM doen er alles aan om de verantwoordelijken aan te houden. De schade zal volledig worden vergoed en wordt verhaald op de verdachten. Om dit te kunnen doen worden er onder andere persoonlijke bezittingen in beslag genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto plonst in het water Delftweg Rotterdam

Rotterdam- Woensdagmiddag 22 mei rond 13.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Delftweg. Een bestuurder verloor...

Voor de tweede dag op rij gaslek door aanleg glasvezel Dr. J.M. den Uylstraat Oudenhoorn

Oudenhoorn - Voor de tweede dag op rij is er in Oudenhoorn een gaslekkage ontstaan door de aanleg...

Brand in industriepand snel geblust Lorentzweg Spijkenisse

Spijkenisse - Eind van de ochtend is er brand ontstaan in een industriepand aan de Lorentzweg. Hier werd...

Weer zorgt voor problemen op verschillende plaatsen in Nederland

Landelijk - Lokale regenval en onweer hebben op verschillende plekken in het land tot overlast geleid. In Noorden...