maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Politie houdt 14-jarige verdachte aan voor vernielingen Rotterdam Lombardijen

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft in het onderzoek naar de vernielingen rondom de Catullusweg in Lombardijen een 14-jarige jongen aangehouden. De jongen werd in zijn woning door het Team Parate Eenheid aangehouden.

Het onderzoeksteam heeft inmiddels een link gelegd tussen de zeven incidenten in de wijk. er werd brand gesticht in een school en een gemeente winkel. Ook waren er meerdere ontploffingen die voor schade zorgden en werd er een gemeente auto in brand gestoken. Bij een achtste incident werd een volledig opgetuigde kerstboom in brand gestoken, de politie vermoed dat deze groep jongens hier ook bij betrokken is.

De politie had al vier minderjarige jongens aangehouden in het onderzoek naar de explosies, zij zitten nog altijd vast. De vijfde, die werd aangehouden voor bedreiging van iemand van wie hij onterecht dacht dat die met de politie sprak, is inmiddels weer heengezonden. De officier van justitie beslist op een later moment over zijn vervolging

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -