Politie houdt 14-jarige verdachte aan voor vernielingen Rotterdam Lombardijen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in het onderzoek naar de vernielingen rondom de Catullusweg in Lombardijen een 14-jarige jongen aangehouden. De jongen werd in zijn woning door het Team Parate Eenheid aangehouden.

Het onderzoeksteam heeft inmiddels een link gelegd tussen de zeven incidenten in de wijk. er werd brand gesticht in een school en een gemeente winkel. Ook waren er meerdere ontploffingen die voor schade zorgden en werd er een gemeente auto in brand gestoken. Bij een achtste incident werd een volledig opgetuigde kerstboom in brand gestoken, de politie vermoed dat deze groep jongens hier ook bij betrokken is.

- Advertisement -

De politie had al vier minderjarige jongens aangehouden in het onderzoek naar de explosies, zij zitten nog altijd vast. De vijfde, die werd aangehouden voor bedreiging van iemand van wie hij onterecht dacht dat die met de politie sprak, is inmiddels weer heengezonden. De officier van justitie beslist op een later moment over zijn vervolging

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto plonst in het water Delftweg Rotterdam

Rotterdam- Woensdagmiddag 22 mei rond 13.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Delftweg. Een bestuurder verloor...

Voor de tweede dag op rij gaslek door aanleg glasvezel Dr. J.M. den Uylstraat Oudenhoorn

Oudenhoorn - Voor de tweede dag op rij is er in Oudenhoorn een gaslekkage ontstaan door de aanleg...

Brand in industriepand snel geblust Lorentzweg Spijkenisse

Spijkenisse - Eind van de ochtend is er brand ontstaan in een industriepand aan de Lorentzweg. Hier werd...

Weer zorgt voor problemen op verschillende plaatsen in Nederland

Landelijk - Lokale regenval en onweer hebben op verschillende plekken in het land tot overlast geleid. In Noorden...