zondag, februari 28, 2021

Politie houdt 14-jarige verdachte aan voor vernielingen Rotterdam Lombardijen

Rotterdam – De politie heeft in het onderzoek naar de vernielingen rondom de Catullusweg in Lombardijen een 14-jarige jongen aangehouden. De jongen werd in zijn woning door het Team Parate Eenheid aangehouden.

Het onderzoeksteam heeft inmiddels een link gelegd tussen de zeven incidenten in de wijk. er werd brand gesticht in een school en een gemeente winkel. Ook waren er meerdere ontploffingen die voor schade zorgden en werd er een gemeente auto in brand gestoken. Bij een achtste incident werd een volledig opgetuigde kerstboom in brand gestoken, de politie vermoed dat deze groep jongens hier ook bij betrokken is.

De politie had al vier minderjarige jongens aangehouden in het onderzoek naar de explosies, zij zitten nog altijd vast. De vijfde, die werd aangehouden voor bedreiging van iemand van wie hij onterecht dacht dat die met de politie sprak, is inmiddels weer heengezonden. De officier van justitie beslist op een later moment over zijn vervolging

 

Related Articles

Zeer grote brand woningen Amperestraat Den Haag

0
Den Haag - In een woning aan de Amperestraat in Den Haag is zondagmorgen een...

Politie vindt flinke hennepkwekerij in boerderij Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Tijdens de politieactie van zaterdagmiddag op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen heeft de...

Taxi te water, bestuurder gevlucht Plaswijckweg Gouda (video)

0
Gouda - Op de Plaswijckweg ter hoogte van de Bouwlust in Gouda is omstreeks 05.00...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg