zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Politie neemt 164.000 euro in beslag bij twee verdachten in Rotterdam en Dordrecht

- advertentie -

Rotterdam / Dordrecht – Zaterdag 6 februari heeft de politie in Rotterdam en Dordrecht ruim 164.000 euro aan contant geld in beslag genomen. Het geld werd aangetroffen bij twee afzonderlijke incidenten bij twee verdachten.

Rond half vijf werden agenten aangestuurd voor een melding van een mishandeling aan de Zuidendijk in Dordrecht. Nadat de verdachte, een 49-jarige Amsterdammer, werd aangetroffen, werd ook zijn auto doorzocht. In een tas in het voertuig werden grote sommen geld aangetroffen.

Bij gebrek aan een goede verklaring, werd het geld in beslag genomen voor nader onderzoek. De man werd meegenomen voor verhoor in verband met de mishandeling en het onderzoek naar de herkomst van het geld. In totaal zat er 39.600 euro in de tas.

125.000 euro in achterbak
Even later, rond kwart voor tien, zagen agenten op de Westblaak in Rotterdam een automobilist die lachgas inhaleerde met een ballon. De man werd staande gehouden en de auto werd doorzocht. In de achterbak troffen agenten een doos aan met 125.000 euro.

De 19-jarige automobilist uit Rotterdam werd aangehouden en het geld werd in beslag genomen. De verdachte deed uiteindelijk afstand van het geld en kreeg een boete van 10% over het in beslag genomen bedrag (12.500 euro).

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -