donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Verdachte in onderzoek overleden vrouw vrijgaten Mijnsherenlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De man die op 5 februari werd aangehouden na de vondst van een zwaargewonde vrouw in een woning aan de Mijnsherenlaan is vrijgelaten. De man is nog wel verdachte in de zaak. Hulpverleners vonden na een melding een zwaargewonde 48-jarige vrouw in de woning, in het ziekenhuis overleed zij aan haar verwondingen.

Wat er precies is gebeurd in de woning en wat de doodsoorzaak is van de vrouw wordt nog onderzocht. Een mogelijk misdrijf is nog niet uitgesloten. De man was ten tijde van de vondst in de woning aanwezig. Hij werd toen direct aangehouden.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -