zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Verdacht dodelijke schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel veroordeeld tot 15 jaar cel

- advertentie -

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een 37-jarige man is vrijdagmiddag door het gerechtshof in Den Haag veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf voor het doodschieten van een man op de Wiekslag in Capelle aan den IJssel op 3 januari 2017. De man schoot het slachtoffer vijf keer in de borst waarop het slachtoffer overleed.

De politie trof het slachtoffer in een auto nadat ze meldingen van knallen hadden gehoord. Inzet van de hulpdiensten bleek niet meer mogelijk te zijn. Het slachtoffer overleed ter plekke. Het is niet duidelijk geworden waarom het incident heeft plaatsgevonden. Slachtoffer en verdachte kenden elkaar niet.

Naast de veroordeling van het dodelijke schietincident is de verdachte ook veroordeeld voor verboden wapenbezit en het dreigen met een mes op de West Kruiskade in Rotterdam. Het proces heeft lang geduurd omdat de verdachte niet wilde meewerken aan een onderzoek voor TBS.

Link naar gerelateerd artikel : https://nieuwsopbeeld.nl/2017/01/03/persoon-overleden-na-schietpartij-wiekslag-capelle-aan-den-ijssel/

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -