donderdag, februari 25, 2021

Verdacht dodelijke schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel veroordeeld tot 15 jaar cel

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een 37-jarige man is vrijdagmiddag door het gerechtshof in Den Haag veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf voor het doodschieten van een man op de Wiekslag in Capelle aan den IJssel op 3 januari 2017. De man schoot het slachtoffer vijf keer in de borst waarop het slachtoffer overleed.

De politie trof het slachtoffer in een auto nadat ze meldingen van knallen hadden gehoord. Inzet van de hulpdiensten bleek niet meer mogelijk te zijn. Het slachtoffer overleed ter plekke. Het is niet duidelijk geworden waarom het incident heeft plaatsgevonden. Slachtoffer en verdachte kenden elkaar niet.

Naast de veroordeling van het dodelijke schietincident is de verdachte ook veroordeeld voor verboden wapenbezit en het dreigen met een mes op de West Kruiskade in Rotterdam. Het proces heeft lang geduurd omdat de verdachte niet wilde meewerken aan een onderzoek voor TBS.

Link naar gerelateerd artikel : https://nieuwsopbeeld.nl/2017/01/03/persoon-overleden-na-schietpartij-wiekslag-capelle-aan-den-ijssel/

Related Articles

12-jarige jongen met step beroofd; Politie zoekt getuigen

0
Rotterdam - Op woensdagmiddag 24 februari is omstreeks 12.50 uur een jongen van twaalf jaar...

Schriftelijke berisping voor agenten die zich racistisch uitlieten op WhatsApp

0
Rotterdam - Vijf agenten die zich in een WhatsApp-groep racistisch uitlieten, krijgen daarvoor een schriftelijke...

Zwaargewonde bij brand in flat Baarnhoeve Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een persoon is donderdagmorgen op de Baarnhoeve in Vlaardingen zwaargewond geraakt nadat er...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg