donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Man zwaargewond na explosie op schip Lindtsedijk Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – Een man is zaterdagmorgen zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval op een scheepswerf aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht. Door een nog onbekende oorzaak ging het mes terwijl de man met een brander aan het werk was. Er vond een ontploffing waardoor er brand ontstond.

Op het schip waar de man aan het werk was vlogen slangen en leidingen in brand. De brandweer had het snel geblust. Het slachtoffer is met ernstige brandwonden naar het Maasstad Ziekenhuis gebracht. De schade aan het schip lijkt mee te vallen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -