zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Betreden ijs gevaarlijk door inzettende dooi

- advertentie -

Landelijk, regio – Diverse gemeenten waarschuwen inmiddels al: Ga niet meer het ijs op. Inmiddels is de dooi aan het inzetten en wordt het ijs gevaarlijk onbetrouwbaar. 

Vanwege de oplopende temperaturen is het ijs aan het dooien. Op diverse plekken zakken mensen door het ijs en verschillende gemeenten en veiligheidsregio’s hebben opgeroepen het ijs te verlaten. Daarnaast zorgt de achteruitgaande kwaliteit ook voor meerdere ongelukken met letsel.

Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid raadt mensen aan niet meer het ijs op te gaan. Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft vooralsnog niet een dergelijke oproep gedaan. Ook door heel Nederland heen zijn meerdere oproepen gedaan.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -