donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Dode na steekpartij in woning Abraham van Royenstraat Noordwijk

- advertentie -

Noordwijk – De politie heeft na een melding van een steekpartij een dode aangetroffen in een woning aan de Abraham van Royenstraat in Noordwijk. De politie kreeg rond 00.30 uur de melding binnen dat er zich iets had afgespeeld in de woning.

Ter plaatse troffen zij het slachtoffer reeds overleden aan, er was ook een man nog aanwezig, hij is aangehouden als verdachte. De politie is een groot onderzoek gestart. Forensisch medewerkers zijn de hele nacht bezig geweest.

© Herman van der Woude

© Herman van der Woude

© Herman van der Woude

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -