donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Dronken brokkenpiloot aangehouden voor aanrijding Klaprooslaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zaterdagavond 13 februari is een man aangehouden, nadat deze een aanrijding had veroorzaakt op de Klaprooslaan.

De automobilist was tegen een geparkeerde auto aangereden in de betreffende straat. Omdat de man om een bepaalde reden zelfstandig wilde afhandelen, belde meneer aan bij het huis waar de auto stond. Hij gaf de bewoners aan de schade contant te willen betalen.

Omdat de schade toch aardig fors was, en de eigenaren van de auto het via de verzekering willen laten lopen wilde de bewoners de politie bellen. Daar schrok de man toch van en wilde er hierop vandoor gaan. Ook vrouwtje Winter bleek te vinden dat meneer op de dienders moest wachten, want toen de man ervandoor ging, gleed hij meermaals uit.

De glijpartij gaf de politie voldoende de tijd om te arriveren. Toch gaf de brokkenpiloot zich niet zomaar gewonnen en moest er pepperspray gebruikt worden, voordat hij overmeesterd kon worden.

De man is aangehouden op verdenking van artikel 8, het rijden onder invloed. Het is niet bekend of hij een rijbewijs had en waar hij vandaan kwam tijdens de avondklok.


- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -