donderdag, februari 25, 2021

Dronken brokkenpiloot aangehouden voor aanrijding Klaprooslaan Rotterdam

Rotterdam – Zaterdagavond 13 februari is een man aangehouden, nadat deze een aanrijding had veroorzaakt op de Klaprooslaan.

De automobilist was tegen een geparkeerde auto aangereden in de betreffende straat. Omdat de man om een bepaalde reden zelfstandig wilde afhandelen, belde meneer aan bij het huis waar de auto stond. Hij gaf de bewoners aan de schade contant te willen betalen.

Omdat de schade toch aardig fors was, en de eigenaren van de auto het via de verzekering willen laten lopen wilde de bewoners de politie bellen. Daar schrok de man toch van en wilde er hierop vandoor gaan. Ook vrouwtje Winter bleek te vinden dat meneer op de dienders moest wachten, want toen de man ervandoor ging, gleed hij meermaals uit.

De glijpartij gaf de politie voldoende de tijd om te arriveren. Toch gaf de brokkenpiloot zich niet zomaar gewonnen en moest er pepperspray gebruikt worden, voordat hij overmeesterd kon worden.

De man is aangehouden op verdenking van artikel 8, het rijden onder invloed. Het is niet bekend of hij een rijbewijs had en waar hij vandaan kwam tijdens de avondklok.


Related Articles

12-jarige jongen met step beroofd; Politie zoekt getuigen

0
Rotterdam - Op woensdagmiddag 24 februari is omstreeks 12.50 uur een jongen van twaalf jaar...

Schriftelijke berisping voor agenten die zich racistisch uitlieten op WhatsApp

0
Rotterdam - Vijf agenten die zich in een WhatsApp-groep racistisch uitlieten, krijgen daarvoor een schriftelijke...

Zwaargewonde bij brand in flat Baarnhoeve Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een persoon is donderdagmorgen op de Baarnhoeve in Vlaardingen zwaargewond geraakt nadat er...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg