donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Tegenpartij aanrijding rijdt door, politie zoekt getuigen Capelseweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeluk op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Op de kruising ter hoogte van de A20 vond omstreeks 20.00 uur een aanrijding plaats. De tegenpartij reed daarbij door.

De politie is op zoek naar een bestelbus met daarop mogelijke groene letters. Gezien de schade van de personenwagen moet er flinke schade zichtbaar zijn. Één getuige heeft zich al gemeld, de politie hoopt dat nog meer getuigen zich melden. Dit kan via 0900-8844.

Foto : Politie

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -