Jongens verbouwen keuken in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Twee jongeren 17 en 18 jaar hebben zich donderdagavond vreselijk misdragen in jeugdgevangenis De Hartelborgt in Spijkenisse. De twee begonnen tijdens het koken in de leefruimte met spullen te gooien. De medegevangen en de medewerkers vonden de situatie zo gevaarlijk dat ze zich terugtrokken in toiletten en het kantoor.

De twee jongens gooiden volgens Rijnmond met olie en water over de vloer en zette olie op het vuur, deuren werden geblokkeerd en ramen werden geblindeerd. Een bijstandsteam van het gevangeniswezen kwam met spoed ter plaatse en maakte geweldloos een einde aan de situatie. Ze worden overgeplaatst naar een andere gevangenis. De afdeling is kort daarna weer opgeruimd.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd