Man overleden bij schietpartij Limburg van Stirumplein Amsterdam

Date:

Deel bericht:

Amsterdam – Bij een schietpartij op het Limburg van Stirumplein is rond 20.00 uur zondagavond een 29-jarige man om het leven gekomen. Een ander slachtoffer een 35-jarige man raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, hij is inmiddels buiten levensgevaar.

Op de hoek met de Van der Hoopstraat en het Limburg van Stirumplein kregen meerdere personen ruzie met elkaar, daarop werd plots een vuurwapen getrokken waarop er gericht werd geschoten op twee mannen. De 29-jarige man overleed ter plekke en de 35-jarige man kon worden gered doordat hij in het ziekenhuis is behandeld.

- Advertisement -

De politie vermoed dat er een ruzie aan het schietincident is voorafgegaan. Een man die ook betrokken was bij het incident is aangehouden. Ook de man met de schotwonden in het ziekenhuis is aangehouden. Beide personen zullen worden gehoord om duidelijkheid te krijgen wat er is gebeurd.

De politie is op zoek naar getuigen. Na het schieten zou er vanaf de Van der Hoopstraat een auto zijn weggereden, deze reed in de richting van de Van Hallstraat. Mocht u in het bezit zijn van bijvoorbeeld dashcambeelden of ander materiaal. Of heeft u informatie over de vluchtroute dan komt de politie graag met u in contact.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt twee verdachten aan voor explosies in Amsterdam: Ook link met Rotterdam

Amsterdam - De recherche heeft vanmorgen twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar vier explosies én een brandstichting...

Dode na brand in appartement

Amsterdam - Bij een brand in een woning aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam is donderdagavond een dode...

Opnieuw explosie bij geldwisselkantoor Suri-Change Amsterdam

Amsterdam - Opnieuw heeft er een ontploffing plaatsgevonden bij een geldwisselkantoor van het bedrijf Suri-Change. Rond 03.45 uur...

Vrouw overleden schietpartij in portiek De Wittenstraat Amsterdam

Amsterdam - Een vrouw is donderdagochtend in een trapportiek aan de De Wittenstraat in Amsterdam doodgeschoten. Het slachtoffer...