zondag, februari 28, 2021

Man overleden bij schietpartij Limburg van Stirumplein Amsterdam

Amsterdam – Bij een schietpartij op het Limburg van Stirumplein is rond 20.00 uur zondagavond een 29-jarige man om het leven gekomen. Een ander slachtoffer een 35-jarige man raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, hij is inmiddels buiten levensgevaar.

Op de hoek met de Van der Hoopstraat en het Limburg van Stirumplein kregen meerdere personen ruzie met elkaar, daarop werd plots een vuurwapen getrokken waarop er gericht werd geschoten op twee mannen. De 29-jarige man overleed ter plekke en de 35-jarige man kon worden gered doordat hij in het ziekenhuis is behandeld.

De politie vermoed dat er een ruzie aan het schietincident is voorafgegaan. Een man die ook betrokken was bij het incident is aangehouden. Ook de man met de schotwonden in het ziekenhuis is aangehouden. Beide personen zullen worden gehoord om duidelijkheid te krijgen wat er is gebeurd.

De politie is op zoek naar getuigen. Na het schieten zou er vanaf de Van der Hoopstraat een auto zijn weggereden, deze reed in de richting van de Van Hallstraat. Mocht u in het bezit zijn van bijvoorbeeld dashcambeelden of ander materiaal. Of heeft u informatie over de vluchtroute dan komt de politie graag met u in contact.

 

Related Articles

Fietser gewond na aanrijding met auto Lekdijk Oost Schoonhoven

0
Schoonhoven - Een fietser is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto op...

Man gewond bij schietpartij Burgemeester Jansenlaan Zwijndrecht

0
Zwijndrecht- Een jongeman is zondagmiddag rond 17.00 uur gewond geraakt bij een schietpartij nabij het...

Zeer grote brand woningen Amperestraat Den Haag

0
Den Haag - In een woning aan de Amperestraat in Den Haag is zondagmorgen een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg