donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Man overleden bij schietpartij Limburg van Stirumplein Amsterdam

- advertentie -

Amsterdam – Bij een schietpartij op het Limburg van Stirumplein is rond 20.00 uur zondagavond een 29-jarige man om het leven gekomen. Een ander slachtoffer een 35-jarige man raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, hij is inmiddels buiten levensgevaar.

Op de hoek met de Van der Hoopstraat en het Limburg van Stirumplein kregen meerdere personen ruzie met elkaar, daarop werd plots een vuurwapen getrokken waarop er gericht werd geschoten op twee mannen. De 29-jarige man overleed ter plekke en de 35-jarige man kon worden gered doordat hij in het ziekenhuis is behandeld.

De politie vermoed dat er een ruzie aan het schietincident is voorafgegaan. Een man die ook betrokken was bij het incident is aangehouden. Ook de man met de schotwonden in het ziekenhuis is aangehouden. Beide personen zullen worden gehoord om duidelijkheid te krijgen wat er is gebeurd.

De politie is op zoek naar getuigen. Na het schieten zou er vanaf de Van der Hoopstraat een auto zijn weggereden, deze reed in de richting van de Van Hallstraat. Mocht u in het bezit zijn van bijvoorbeeld dashcambeelden of ander materiaal. Of heeft u informatie over de vluchtroute dan komt de politie graag met u in contact.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -