zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Onfortuinlijke Spijkenisser slachtoffer van beroving, mishandeling en inbraak op zelfde avond

- advertentie -

Spijkenisse, Simonshaven – Een 27-jarige man uit Spijkenisse had zaterdagavond driedubbel pech. Nadat hij in Simonshaven was beroofd en mishandeld, is met de gestolen sleutels ingebroken in zijn woning. Gelukkig konden door getuigen twee verdachten worden aangehouden.

Op de Schuddebeursedijk in Simonshaven (gemeente Nissewaard) werd de 27-jarige man op straat beroofd. Een groepje mannen stormden opeens op hem af. De groep schopten en sloegen hem, en gingen er met waardevolle spullen vandoor, waaronder zijn huissleutels.

Inbraak
Terwijl de man nog moest bekomen van de schrik, zijn de daders naar zijn huis op de Baarsveen in Spijkenisse gereden. Met de gestolen sleutels braken ze daar vervolgens in.

Een getuige zag de daders in een auto stappen en er vandoor gaan. Met behulp van de informatie van de getuigen wist de politie op de A4 in Den Hoorn een auto staande te houden.

De twee inzittenden, een 23-jarige man uit Roosendaal en een 19-jarige man uit Den Haag, zijn aangehouden. De twee mannen zitten momenteel vast en er wordt nader onderzoek verricht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -