dinsdag, maart 2, 2021

Politie onderzoekt overval op restaurant Binnenhof Rotterdam

Rotterdam – De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar twee verdachten van een overval vrijdagmiddag 12 februari op een restaurant in Rotterdam Ommoord. Het tweetal liep het restaurant aan de Binnenhof binnen met een vuurwapen en bedreigde het personeel. Ze kregen echter geen buit mee en dropen af.

Op het moment van de overval waren er twee medewerkers aanwezig. Toen de mannen binnen stonden en geld eiste kwamen ze er ook wel achter dat er niet veel te halen viel. Ze gingen er snel vandoor maar zijn wel gefilmd door beveiligingscamera’s. Daarop is onder andere te zien dat de twee verdachten eerst rondom het restaurant in het winkelcentrum hebben rondgelopen.

De politie vermoed dat beide mannen tussen de 18 en 20 jaar oud zijn. Beiden droegen zwarte schoenen en een zwart mondkapje met zwarte handschoenen. De ene overvaller droeg een groen broek met een zwarte jas van het merk North Face en de andere een lichtgrijze broek met een zwarte jas en een capuchon. De politie hoopt dat getuigen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000.

Related Articles

Woning onder water na breuk ik waterleiding in dijk IJsseldijk-Noord Ouderkerk aan den IJssel

0
Ouderkerk aan den IJssel - Een woning is dinsdagmorgen rond 06.00 uur volgestroomd met water...

Melding schietpartij blijkt vals Hietkamp Rotterdam

0
Rotterdam - Politieagenten rukten maandagavond uit voor een melding van een schietpartij naar de Hietkamp...

Natte voetsporen leiden agenten naar gevluchte drugshandelaren na te water raken auto in Gouda.

0
Gouda - De politie heeft zondag 28 februari drie verdachten van drugshandel aangehouden, na het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg