Politie onderzoekt overval op restaurant Binnenhof Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar twee verdachten van een overval vrijdagmiddag 12 februari op een restaurant in Rotterdam Ommoord. Het tweetal liep het restaurant aan de Binnenhof binnen met een vuurwapen en bedreigde het personeel. Ze kregen echter geen buit mee en dropen af.

Op het moment van de overval waren er twee medewerkers aanwezig. Toen de mannen binnen stonden en geld eiste kwamen ze er ook wel achter dat er niet veel te halen viel. Ze gingen er snel vandoor maar zijn wel gefilmd door beveiligingscamera’s. Daarop is onder andere te zien dat de twee verdachten eerst rondom het restaurant in het winkelcentrum hebben rondgelopen.

De politie vermoed dat beide mannen tussen de 18 en 20 jaar oud zijn. Beiden droegen zwarte schoenen en een zwart mondkapje met zwarte handschoenen. De ene overvaller droeg een groen broek met een zwarte jas van het merk North Face en de andere een lichtgrijze broek met een zwarte jas en een capuchon. De politie hoopt dat getuigen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd