Rust op straat in Rotterdam, zeker één demonstrant bekeurd voor negeren avondklok

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op een enkeling na houden Rotterdammers zich keurig aan de regels voor de avondklok. De rechtbank in Den Haag besliste vanavond om half negen dat de avondklok voorlopig blijft gehandhaafd. De belangen van de Staat zijn groter dan die van Viruswaarheid.

Op de straten was rond 21.00 uur nog wel veel verkeer, of dit te maken heeft gehad met de onduidelijkheid of de avondklok wel of niet ingevoerd zou worden is niet bekend. De politie was wel met meerdere eenheden aanwezig op de Blaak voor de markthal. Daar stond één demonstrant met een blauw ballonnetje aan zijn fiets te demonstreren voor zijn vrijheid. Hij kreeg net als nog een andere man een bekeuring voor het overtreden van de avondklok

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd