“Geen gezeur puppy aan de deur”, social media ontploft van Puppy Express

Date:

Deel bericht:

Het klinkt te bizar voor woorden, je kiest een hond uit, een SRV wagen komt voorgereden. Social Media is ontploft van de website PuppyExpress.nl.  Indien de hond bevalt kun je de hond afrekenen en in huis halen. Een soort van Click & Collect item maar dan anders. Bevalt de hond toch niet dan zou je wel afstand kunnen doen van de hond.

- Advertisement -

Omdat er ontzettend veel over wordt gesproken zijn we onderzoek gaan doen. Wij kunnen het bedrijf niet terugvinden bij de Kamer van Koophandel. Dat zou betekenen dat onder de huidige naam het bedrijf niet staat ingeschreven. Om honden te mogen verhandelen dien je een erkenningsnummer van de overheid aan te vragen. Voordat dit nummer wordt toegekend wordt het bedrijf op strenge eisen getoetst. We zien dat diverse mensen de NVWA dieren en de politie hebben ingeschakeld. Beiden geven aan het bedrijf te onderzoeken.

De foto’s waarmee ze adverteren blijken van internet te komen. Ook de getoonde SRV-wagen is een voertuig wat nog steeds te koop wordt aangeboden. De domeinnaam is geregistreerd op 2 februari 2021.

Link naar uitleg

Marketingstunt? 
Wellicht is de hele website een marketingstunt om aan te geven dat het aanschaffen van een hond niet zomaar iets is. Veel mensen kiezen tijdens de coronamaatregelen voor een hond, er is nog nooit zoveel vraag geweest. Men werkt veel thuis en heeft hierdoor ook meer tijd voor een huisdier.

Wij hebben inmiddels het bedrijf gemaild en wachten op een antwoord. Wellicht moet er nog heel veel gebeuren en voldoen zij aan de gestelde eisen voor het handelen met een hond. Later meer…

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd