dinsdag, maart 2, 2021

“Geen gezeur puppy aan de deur”, social media ontploft van Puppy Express

Het klinkt te bizar voor woorden, je kiest een hond uit, een SRV wagen komt voorgereden. Social Media is ontploft van de website PuppyExpress.nl.  Indien de hond bevalt kun je de hond afrekenen en in huis halen. Een soort van Click & Collect item maar dan anders. Bevalt de hond toch niet dan zou je wel afstand kunnen doen van de hond.

Omdat er ontzettend veel over wordt gesproken zijn we onderzoek gaan doen. Wij kunnen het bedrijf niet terugvinden bij de Kamer van Koophandel. Dat zou betekenen dat onder de huidige naam het bedrijf niet staat ingeschreven. Om honden te mogen verhandelen dien je een erkenningsnummer van de overheid aan te vragen. Voordat dit nummer wordt toegekend wordt het bedrijf op strenge eisen getoetst. We zien dat diverse mensen de NVWA dieren en de politie hebben ingeschakeld. Beiden geven aan het bedrijf te onderzoeken.

De foto’s waarmee ze adverteren blijken van internet te komen. Ook de getoonde SRV-wagen is een voertuig wat nog steeds te koop wordt aangeboden. De domeinnaam is geregistreerd op 2 februari 2021.

Link naar uitleg

Marketingstunt? 
Wellicht is de hele website een marketingstunt om aan te geven dat het aanschaffen van een hond niet zomaar iets is. Veel mensen kiezen tijdens de coronamaatregelen voor een hond, er is nog nooit zoveel vraag geweest. Men werkt veel thuis en heeft hierdoor ook meer tijd voor een huisdier.

Wij hebben inmiddels het bedrijf gemaild en wachten op een antwoord. Wellicht moet er nog heel veel gebeuren en voldoen zij aan de gestelde eisen voor het handelen met een hond. Later meer…

Related Articles

Woning onder water na breuk ik waterleiding in dijk IJsseldijk-Noord Ouderkerk aan den IJssel

0
Ouderkerk aan den IJssel - Een woning is dinsdagmorgen rond 06.00 uur volgestroomd met water...

Melding schietpartij blijkt vals Hietkamp Rotterdam

0
Rotterdam - Politieagenten rukten maandagavond uit voor een melding van een schietpartij naar de Hietkamp...

Natte voetsporen leiden agenten naar gevluchte drugshandelaren na te water raken auto in Gouda.

0
Gouda - De politie heeft zondag 28 februari drie verdachten van drugshandel aangehouden, na het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg