woensdag, mei 25, 2022
11.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Jongen springt hond achterna en zakt door ijs, handhaver redt jongen en brandweer de hond Molendijk Simonshaven

- advertentie -

Simonshaven – Een jongen is woensdagmiddag door het ijs gezakt nadat hij zijn hond wilde redden toen deze het ijs was opgelopen nabij de Molendijk in Simonshaven. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een dappere handhaver bedacht zich geen en ging het ijs op. Ze haalde de jongen uit het water.

De reeds ter plaatse gekomen brandweer heeft de hond van het ijs gehaald. Een huisarts wist de jongen na te kijken, deze was ook op de plek van het incident afgekomen. Gelukkig is alles goed afgelopen, de handhaver is voorzien van een warme deken.

Fotografie : Martijn de Bruijn


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,217VolgersVolg
- advertentie -