Jongen springt hond achterna en zakt door ijs, handhaver redt jongen en brandweer de hond Molendijk Simonshaven

Date:

Share post:

Simonshaven – Een jongen is woensdagmiddag door het ijs gezakt nadat hij zijn hond wilde redden toen deze het ijs was opgelopen nabij de Molendijk in Simonshaven. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een dappere handhaver bedacht zich geen en ging het ijs op. Ze haalde de jongen uit het water.

De reeds ter plaatse gekomen brandweer heeft de hond van het ijs gehaald. Een huisarts wist de jongen na te kijken, deze was ook op de plek van het incident afgekomen. Gelukkig is alles goed afgelopen, de handhaver is voorzien van een warme deken.

- Advertisement -

Fotografie : Martijn de Bruijn

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd