Man (91) overleden nadat auto in maas verdwijnt Lindtsedijk Zwijndrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zwijndrecht – Een 91-jarige man uit Zwijndrecht is dinsdagmiddag om het leven gekomen nadat hij met zijn auto in de Oude Maas terecht is gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Volgens omstanders maakte de bestuurder een fout bij het wegrijden. De man verdween met zijn auto in de Oude Maas aan de Lindtsedijk.

Diverse hulpverleners hebben uren naar de auto en de man gezocht. De zoektocht werd uiteindelijk gestaakt en later opgepakt. Ter hoogte van Dordrecht werd het slachtoffer met zijn auto teruggevonden. De auto is uit het water getakeld. De politie doet onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd