Autoinbreker aangehouden na strooptocht door Schiedam en Rotterdam-West

Date:

Share post:

Rotterdam, Schiedam – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een verdachte aangehouden na meerdere auto-inbraken in Schiedam en Rotterdam-West. Diverse auto’s van het merk Mercedes waren het doelwit.

“Het leek vannacht wel een strooptocht”, zo beginnen de dienstdoende agenten van de eenheid Delfshaven hun verhaal op hun Instagram-pagina. Diverse Mercedes A-klasses werden in de nacht opengebroken. Met name de navigaties werden buit gemaakt.

- Advertisement -

Op de Mathenesserlaan zagen agenten een automobilist met bebloede handen. Tijdens de controle besloot de man het hazenpad te kiezen en ging er vandoor. In de buurt van de Rochussenstraat verstopte de man zich tevergeefs achter een heg, want even later werd hij – ondanks een laatste verzet – in de boeien geslagen.

De verdachte had goederen uit – wat agenten vermoeden – dertien auto’s bij zich. Mogelijk zijn er meerdere auto’s opengebroken. De politie roept eventuele nieuwe slachtoffers om contact op te nemen met de politie. De verdachte zit momenteel vast en de recherche verricht nader onderzoek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Politie Delfshaven (@pol_delfshaven)

- Advertisement -

Gerelateerd