zondag, februari 28, 2021

Autoinbreker aangehouden na strooptocht door Schiedam en Rotterdam-West

Rotterdam, Schiedam – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een verdachte aangehouden na meerdere auto-inbraken in Schiedam en Rotterdam-West. Diverse auto’s van het merk Mercedes waren het doelwit.

“Het leek vannacht wel een strooptocht”, zo beginnen de dienstdoende agenten van de eenheid Delfshaven hun verhaal op hun Instagram-pagina. Diverse Mercedes A-klasses werden in de nacht opengebroken. Met name de navigaties werden buit gemaakt.

Op de Mathenesserlaan zagen agenten een automobilist met bebloede handen. Tijdens de controle besloot de man het hazenpad te kiezen en ging er vandoor. In de buurt van de Rochussenstraat verstopte de man zich tevergeefs achter een heg, want even later werd hij – ondanks een laatste verzet – in de boeien geslagen.

De verdachte had goederen uit – wat agenten vermoeden – dertien auto’s bij zich. Mogelijk zijn er meerdere auto’s opengebroken. De politie roept eventuele nieuwe slachtoffers om contact op te nemen met de politie. De verdachte zit momenteel vast en de recherche verricht nader onderzoek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Politie Delfshaven (@pol_delfshaven)

Related Articles

Politie vindt flinke hennepkwekerij in boerderij Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Tijdens de politieactie van zaterdagmiddag op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen heeft de...

Taxi te water, bestuurder gevlucht Plaswijckweg Gouda (video)

0
Gouda - Op de Plaswijckweg ter hoogte van de Bouwlust in Gouda is omstreeks 05.00...

Vandaag: Eén jaar lang Corona in Nederland

0
Vandaag is het 27 februari 2021. Dit betekent dat COVID-19 of Corona nu precies een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg