donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Brand in keuken van flatwoning Alkenoord Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – In een flatwoning aan de Alkenoord in Capelle aan den Ijssel is donderdagavond rond 20.40 uur brand ontstaan in de keuken. De brand ontwikkelde vrij snel en zorgde voor veel rookontwikkeling. De bewoners wisten op tijd naar buiten te komen.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. De bewoners zijn door ambulancepersoneel nagekeken voor rookinhalatie. De omvang van de schade is niet bekend. Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners van de eerste hulp na brand te voorzien.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -